Tävla - och vässa till början på din roman! (Tävlingen avslutad)

En av de viktigaste komponenterna i ditt manus är att din värld behöver fyllas med karaktärer. Karaktärerna driver berättelsen framåt och det är genom en karaktär eller flera som läsaren upplever romanen. Jag är intresserad av huvudkaraktären i ditt liv.

Och vinnaren är....jpg

För att delta i tävlingen:

  • Gör en karaktärsbeskrivning av dig själv med max 70 ord (ej tecken).

  • Motivera kort varför just ditt manus behöver en första kapitel-analys.

Delta genom att fylla i formuläret längre ner på sidan.

Sista tävlingsdag: 21 april 2019

Vinst

En analys på ditt första kapitel, max 5 A4-sidor. Du får kommentarer i manuset och ett utlåtande på ca 1 A4-sida. Vinsten har ett värde av 750 kr.
Första kapitel-analysen kan nyttjas inom 4 månader från att vinsten delas ut.

Tävlingsvillkor

Endast ett bidrag per tävlande. För att tävla ska du ha fyllt 18 år. Vinsten går inte att byta mot kontanter, tjänster eller presentkort. Vinsten är personlig och får ej överlåtas. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Juryn består av Jenny Unga som bedömer bidragen och utser tävlingens vinnare utifrån kriteriet “kreativt och originellt”. Juryns beslut kan ej överklagas.
Vinnaren kontaktas personligen via mail senast den 30 april 2019. Vinnaren måste svara inom 48 timmar annars kommer annan vinnare väljas ut.

Vinnarens namn kommer presenteras på www.jennyunga.se efter den 30 april 2019. Jag lämnar inte ut personuppgifter till tredje part eller lagrar personuppgifterna efter att tävlingen är slut. Undantages om du anmält dig till min mailklubb, då lagras din mailadress.